Over ons

Over Ons

Van een klein begin in 2012 tot een exponentiële groei binnen de knutselproducten, heeft ons team bij “DiamantSchilderij” een aanzienlijk gat in de markt geïdentificeerd en zijn nu de trotse leveranciers van vele en gevarieerde populaire diamant schilderijen, lokaal geleverd in Australië en Nieuw-Zeeland. 

We begonnen met Embroidery, Cross-stitch, Tapestries (de grootste leverancier van Elizabeth Bradley producten buiten de UK en USA), etc., en hebben nu ons assortiment uitgebreid met de immer populaire Diamant Schilderijen Kits. Laten we eerlijk zijn, het is de afgelopen jaren steeds moeilijker geworden om zowel producten van goede kwaliteit als een aanzienlijk assortiment producten te vinden, vooral in Australië. 

Dit was een groot probleem voor covid en nog meer tijdens covid. Daardoor krijgt de consument een vertraagde levering en weet hij natuurlijk niet met wie hij te maken heeft, terwijl ook de betrouwbaarheid van het ontvangen van een goed kwaliteitsproduct in gevaar wordt gebracht. 

Veel bedrijven kopen goedkope en inferieure producten van internationale leveranciers, wat leidt tot enorme vertragingen en vaak tot teleurstelling wanneer het product eindelijk geleverd wordt..